Robert Boustany
Robert Boustany

Mark Darby
Mark Darby

Alberto Paganini
Alberto Paganini

Manju Jois
Manju Jois

Neva Ingalls
Neva Ingalls

David Swenson
David Swenson

De docent

Annemieke van der Zouwen geeft de lessen. Zij is de enige in Nederland die persoonlijk is gecertificeerd door Manju Pattabhi Jois om de Ashtanga Yoga uit te mogen dragen. Zie certificering.

Annemieke is gecertificeerd docent bij de Yoga Alliance US (E-RYT 500). De Yoga Alliance certificeert yogadocenten en -scholen en beoordeelt ze daarvoor op kwaliteit.

Annemieke met Manju in Brugge

Klik hier voor foto's

Na haar eerste kennismaking met yoga ging ze in 2001 naar India om zich te verdiepen in de traditionele Ashtanga yoga. Samen met een geselecteerde groep mensen is ze opgeleid door Manju Pattabhi Jois, één van de grootste leermeesters in de Ashtanga Yoga. Later volgde ze nog vele docentenopleidingen over de hele wereld bij vooraanstaande docenten zoals David Swenson, Mark Darby, Robert Boustany, Alberto Paganini en Neva Ingalls.

Annemieke geeft inmiddels tien jaar yogales waarin ze de traditionele Ashtanga Yoga combineert met de kennis uit haar vier jarige studie aan de sportacademie.

Ze studeerde af aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding en is eerstegraads lesbevoegd. Ze leidde geruime tijd een eigen Health Center in Den Haag en werkte veel samen met fysiotherapeuten en artsen in het kader van revalidatietrajecten. Annemieke weet dus als geen ander wat verantwoord bewegen inhoudt.

Daarnaast heeft ze veel ervaring met het verzorgen van opleidingen door het hele land. In 2009 richtte ze de AYA Ashtanga Yoga Academy op. Deze docentenopleiding is in samenwerking met Manju Jois en gecertificeerd door de Yoga Alliance US (RYT 200)

In het prachtige Walcheren van de Zeeuwse provincie verzorgt zij Ashtanga Yoga retreats.

Intu´tieve schilderijen

Voor een presentatie van mijn
intuïtieve schilderijen klik hier