Schilderen vanuit het intuïtieve

schilderijen zeeland

Deze site is mijn eigen ateliertje waar iedereen binnen kan kijken. Schilderen is mijn passie en hobby. En regelmatig ben ik dan ook aan het schilderen. Vanuit mijn gevoel laat ik de kleuren en vormen over me heen komen. Zonder doel beschrijf ik zo al schilderend mijn gevoel. Het is voor mij een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in me leeft. Door het schilderen kan ik vormgeven aan mijn innerlijke beleving. Ik schilder heel graag omdat ik zoveel plezier beleef in het creëren zonder voorwaarden, in het zomaar laten ontstaan van iets en in het eindresultaat, dat steeds als je ernaar kijkt je weer in contact brengt met jezelf.

Voordat ik ga schilderen is het belangrijk dat ik in contact kom met mijn gevoel. Een lichte trance wat eigenlijk automatisch gebeurt als ik aan het schilderen ben.
Soms maak ik ook schilderijen die bedoelt zijn voor iemand anders. Zo heb ik al meerdere schilderijen mogen maken met een boodschap voor diegene.

Misschien herkent u mijn schilderingen of wordt u er gewoon door aangesproken.
In ieder geval wens ik u veel kijkplezier.

Van de schilderijen die op deze site zijn te zien, zijn er inmiddels verschillende verkocht aan mensen die de boodschap herkenden en er door geraakt werden.
Indien u geïnteresseerd bent en meer informatie over mijn werk wilt hebben, neemt u dan gerust contact met mij op.

Annemieke van der Zouwen, Zeeland
E-mail:

Teken mijn gastenboek

Terug naar de startpagina van yogapassie

schilderijen zeeland
intuïtieve schilderijen
schilderijen zeeland
intuïtieve schilderijen
intuïtieve schilderijen