De docent

De lessen worden verzorgd door Annemieke van der Zouwen. Zij is de enige in Nederland die persoonlijk is gecertificeerd door Manju Pattabhi Jois om de Ashtanga Yoga uit te mogen dragen. Zie certificering.

Annemieke is gecertificeerd docent bij de Yoga Alliance US(E-RYT 500). De Yoga Alliance certificeert yogadocenten en -scholen en beoordeelt ze daarvoor op kwaliteit.

Annemieke met Manju in Brugge

Na haar eerste kennismaking met yoga ging ze in 2001 naar India om zich te verdiepen in de traditionele Ashtanga yoga. Samen met een geselecteerde groep mensen is ze opgeleid door Manju Pattabhi Jois, één van de grootste leermeesters in de Ashtanga Yoga. Later volgde ze nog vele docentenopleidingen over de hele wereld bij vooraanstaande docenten zoals David Swenson, Mark Darby, Robert Boustany, Neva Ingalls enz.

Annemieke geeft inmiddels 18 jaar yogales waarin ze de traditionele Ashtanga Yoga combineert met de kennis uit haar vier jarige studie aan de sportacademie. Tevens is zij al enige jaren Mindfulness docent aangezien mediteren een belangrijk onderdeel van haar leven is geworden.

Ze studeerde af aan de Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding en is eerstegraads lesbevoegd. Ze leidde geruime tijd een eigen Health Center in Den Haag en werkte veel samen met fysiotherapeuten en artsen in het kader van revalidatietrajecten. Annemieke weet dus als geen ander wat verantwoord bewegen inhoudt.

Certificaat Yoga alliance Certificaat Manju

Bezoek andere websites van Annemieke:

AYA Ashtanga Yoga Academy
Mindfulness trainingen